Μου άρεσε που ανακάλυψα.....

Μου άρεσε που ανακάλυψα.....
Μην σταματάς την εξερεύνηση. Όλο και κάτι άλλο μπορεί να σου αρέσει!!!

Εξερευνήστε:

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

MY TREE BOOK

Η σχέση μας με τα δέντρα είναι σύνθετη και ουσιαστική.  Πιστεύουμε επίσης ότι η φροντίδα και η σχέση με τον κόσμο που μας περιβάλλει είναι η βάση για την ανάπτυξη ενός περιβαλλοντικά ευαίσθητου μελλοντικά τρόπου σκέψης για ένα μαθητή και της οικοδόμησης μιας πιο διαρθρωμένης και στοργικής σχέσης με τα δέντρα. Ακόμα και τα παιδιά που ζουν σε πόλεις χωρίς πολλή πρασινάδα η συνάντηση τουλάχιστον με ένα δέντρο σε καθημερινή βάση συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση τους γύρω από το φυσικό περιβάλλον.

Ανακαλύψτε τα δέντρα γύρω σας. Ρωτήστε τα τι σκέφτονται γι 'αυτό; Γνωρίζουν τι είδους δέντρο είναι; Τι χρειάζονται τα δέντρα για να μεγαλώσουν; Είναι δυνατόν να υιοθετήσουμε ένα δέντρο;
Το παιχνίδι της φιλίας και του διαλόγου μπορεί να ξεκινήσει  το ταξίδι της ακρόασης των ήχων που παράγει ένα δέντρο.





Ένα δώρο για σας: να κάνετε, αυτό το μικρό βιβλίο για τα δέντρα είναι μια πρόσκληση για να εξερευνήσουν νέα πράγματα, και ένα σημειωματάριο για πιθανές περαιτέρω ανακαλύψεις. Μετά την εκτύπωση, επιπλέον κενές σελίδες μπορούν να προστεθούν για την κατάρτιση, τη συλλογή φύλλων, επικόλληση σε πέταλα λουλουδιών, κ.λπ.


Από τις Reggio Emilia Δημοτικό Ινστιτούτο Παιδικούς Σταθμούς και νηπιαγωγεία έργα "Adozione di un Albero" (υιοθέτηση μιας Tree) και «bambine e Bambini, alberi e Albere" (Παιδιά και δέντρα).


© 2014 Scuole e Nidi d'infanzia -
Istituzione del Comune di Reggio Emilia
Reggio Children
Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του εποπτικού υλικού σε άλλο ιστολόγιο

Μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε στην τάξη σας μόνο.